Megtisztelőnek tartjuk, hogy felkeltette érdeklődésed esküvői ruhaszalonunk. Ezzel így már megtetted az első lépést afelé, hogy megálmodott menyasszonyi ruhád megtaláld, hiszen szalonunkban a klasszikusan romantikustól egészen a modern és egészen exkluzív modellekig válogathatsz.

Mint tudjuk, a tökéletes  ruha kiválasztása a legfontosabb dolog (persze csakis a tökéletes Társ kiválasztása után), és részünkről megtisztelő a Menyasszony belénk fektetett bizalma, hiszen Mi azért vagyunk, hogy  minden az elképzeléseknek megfelelően haladjon egészen a Nagy Napig. Az egyik legfontosabb dologban, a menyasszonyi ruha és a hozzá való kellékek (ékszer, kesztyű, fátyol, fehérnemű, cipő, meghívó stb.) kiválasztásában nagyfokú hozzáértéssel segítjük a tökéletes modelleket megtalálni.

Olyan világmárkák közül válogathatsz nálunk, melyek már szerte a világban bizonyították szépségüket, egyediségüket, és rengeteg elismeréssel is büszkélkedhetnek. Heves megyében csak nálunk találhatod meg a világhírű amerikai Enzoani, Blue by Enzoani, a többszörösen díjnyertes angol Benjamin Roberts, Modeca, Tia modelleket, valamint a Mori Lee, a Ronald Joyce és a Madeline Gardner ruhák széles választékát, melyek stílusa, minősége meghatározó világszerte. Elhoztuk Neked azt a minőséget, ami minden eddiginél jobban egyedivé tesz az esküvő meghitt pillanataiban.

Ne feledd: Mi azért vagyunk immár 2006 óta, hogy a Nagy Napon Te és a kiválasztott menyasszonyi ruhád tökéletes egységet alkossatok, így emelve ki viselője, azaz a saját egyéniséged.

Sok szeretettel várunk Téged és segítő családtagjaid, barátaid kellemes környezetben Eger egyik legexkluzívabb esküvői ruhaszalonjában a Törvényház út 21. szám alatt.LUX Esküvői Ruhaszalon
"LUX, a fénylő elegancia"
 Brigitta
üzletvezető